BLOG

Det ville være meget rimeligt at spørge: “Hvorfor i al verden skriver du om elastiske snørebånd?” Svaret: Masters vinderen Danny Willett bruger dem, hvilket gør dette produkt relevant for golfspillere overalt… Uanset “golf relevans” er vi altid på udkig efter produkter, som kan forbedre vores livskvalitet (bedre eksempel findes ikke). Vi ønskede at vide, om Hickies kunne stå distancen.

Stilfuld på golfbanen
Dine sko er en afspejling af din stil, og Hickies tilbyder en sjov måde at tage din stil til næste niveau. Der er 29 forskellige farver af Hickies, der spænder fra sort til hvid til “Neon Rainbow” og metalguld og sølv.
Installation af et sæt Hickies tager mindst lige så meget tid som at sætte et nyt sæt snørebånd, så forvent ikke at bytte dem ud på få sekunder. Når det er sagt, kunne jeg nemt se sneakerfans udskifte dem regelmæssigt for at give de samme sko forskellige udtryk.

Ydeevne
På trods af at vide, at Danny Willett vandt Masters 2016 med Hickies i stedet for traditionelle snørebånd, var jeg skeptisk over deres evne til at holde min fod i min sko såvel som traditionelle snørebånd gør. Omfattende test har vist min frygt for at være ubegrundet. Hickies arbejder lige så godt som snørebånd til golf eller andre atletiske aktiviteter. Jeg har Hickies installeret på mine almindelige golfsko, og jeg har ikke haft problemer med at glide i tusindvis af sving.

En del af at sikre, at din Hickies fungerer godt, er at finde den bedste snøreform for dig. Ligesom almindelige snørebånd kan Hickies installeres på flere måder for at gøre dine sko løsere eller strammere. Hickies er one-size-fits-all, så det er sandsynligt, at du får brug for en lille ændring for at få en perfekt pasform.

Konklusion

Medmindre du virkelig hader at binde dine sko, vil Hickies ikke ændre dit liv. De kan dog trække nyt liv i et træt par sko eller ændre den måde, dine sko passer på. Jeg var imponeret over deres on-course præstationer, og jeg vil helt sikkert forsyne mine andre sko med Hickies.