BLOG

 

Med de elastiske Hickies “snørebånd” kan man gøre sine sko til slip-ons, og man slipper for at binde sine snørebånd. Noget nogle måske særligt kender til børnesko, men Hickies er for alle og til alle slags sko inklusiv golfsko.

Kort fortalt er Hickies elastiske bånd i termoplastisk gummi (TPE), som erstatter de traditionelle snørrebånd. Der er 14 i hver pakke så der er rigeligt til de fleste sko, og man kan vælge mellem mange forskellige farver.

Willett vandt i sin første uge med Hickies

Masters 2016 vinderen Danny Willett bruger Hickies på både sine golfsko og sneakers. Han synes, det er meget pænere end almindelige snørrebånd, hvilket han fortæller om i videoen ovenfor. Det er også nemmere, og da Hickies er elastiske, giver de også en god pasform.

Danny Willett begyndte at bruge Hickies i februar 2016, hvor han købte dem i en pro-shop i Dubai – det var i dagene op til Omega Dubai Desert Classic 2016, som han vandt med Hickies i golfskoene! Et par måneder senere vandt han masters, hvor han også havde Hickies i sine golfsko.

One size fits all, men pasform kan ændres

Der er som nævnt 14 Hickies bånd i hver pakke. De er one size, men der er forkellige måder at isætte dem på, så pasformen ændres.

Den traditionelle måde er at isætte Hickies på tværs, og når de først en gang er sat på skoene, så skal man ikke længere tænke på at binde sine snørebånd. Man tager blot skoene på som var det en strømpe.

 HICKIES different fits

Hickies kan købes på her på www.laceless.dk, hvor man også kan læse mere. Man kan også se de forskellige måder at isætte Hickies for at ændre pasformen.