Elastiske Snørebånd​

Du finder det største udvalg af elastiske snørebånd fra HICKIES, hos Laceless.dk. Vi har alle de gode farvekombinationer. Laceless.dk er en webshop, hvor servicen er i højsæde. Når du handler hos os, gør vi alt for at du får en god oplevelse (næsten, vi kan ikke stå på hænder!). Vores store udvalg passer fra størrelse 35 i sko, og passer til både mænd, kvinder og børn.

 

Hos Laceless.dk har du altid mulighed for at købe et par af de populære HICKIES. De er et one-size produkt, og en pakke indeholder 14 løse bånd. De giver, modsat andre mærker, mulighed for at tilpasse pasformen fuldstændig efter din fod. Det er nu blevet nemt, at finde den helt perfekte pasform, der sikrer en god komfort. Så hvad venter du på? Ud med de almindelige kedelige nogle!


HICKIES - Video

HICKIES bruges typisk til sneakers, løbesko og træningssko

De er smidige og behagelige at have på, når du dyrker fitness eller blot til hverdagsbrug. Du vil altid kunne finde mange forskellige farver og modeller hos Laceless.dk. Her kan du frit vælge og vrage imellem op mod 30 forskellige farvekombinationer (antallet varierer), der starter ved en super skarp pris på kun 65,- kr. 

De er lavet af et elastisk materiale med “memory fit” teknologi, som følger din fods bevægelse, og dermed giver ekstra komfort og stabilitet.

Du slipper for alt bøvlet med at snøre, og kan på få sekunder træde i og ud af dine sko, som forvandles til slip-ons. De sættes i hullerne og klikkes fast én gang - nemt og enkelt. Alt i alt er de et rigtigt godt supplement, som gør både din hverdag og træning bedre. Med dette produkt skal du aldrig bekymre dig om snørebånd​, der pludselig går op under træning eller bliver løse. Vi vil gerne gøre det nemmere for alle.

Stort udvalg

Uanset om du er på jagt efter de ensfarvede, eller du gerne vil finde nogle modeller med forskellige farver, så vil du have mulighed for at finde lige dét, du søger hos Laceless.dk. Vi er en webshop, som forhandler et bredt udvalg af rigtig mange forskellige farver af HICKIES, til både mænd og damer. Vi har gjort det muligt at gøre en rigtig god handel, på dem. Lige nu kan du spare helt op til 50% på udvalgte modeller på hele købet.

Forhandles hos Laceless.dk

Hos Laceless.dk har vi et stort udvalg af forskellige farvevariationer, af de eftertragtede snørebånd til Danmarks absolut skarpeste online priser. Få dem præcis som du vil have det - du bestemmer selv farverne, og kan give dine sko helt nyt liv! Få et slim og enkelt look med HICKIES snørebånd , uden slaskede snørebånd eller hvor du gemmer dine dem i skoene. Herudover kan du være sikker på at finde tilbehør til dine sneakers, som du absolut ikke kan undvære!

Hos Laceless.dk kan du forvente hurtig levering i hele Danmark og god kundeservice – det er vi kendt for. Bestil dine nye HICKIES snørebånd online allerede i dag, og modtag dem inden for 3 arbejdsdage med enten GLS eller DAO. (5 arbejdsdage med Postnord)