Levering og retur

 

Levering

Ved køb for over 299,- DKK kan du vælge GLS eller DAO, ellers fragt fra 24,- DKK
-

Leveringstid

Vi bestræber os på altid at få pakket og afsendt din ordre inden for 1-3 arbejdsdage. Hvis vi modtager din ordre inden kl. 16, sendes den samme dag (gælder kun hverdage). Hvis vi ikke kan leve op til dette, hører du selvfølgelig fra os.
Der skal påregnes en ekstra dags levering til Bornholm og de andre øer.
Alle ordrer leveres af DAO eller GLS, som normalt leverer til adresser i Danmark inden for 1-2 hverdage. I forbindelse med ordrer, der falder sammen med helligdage og weekender, vil levering tage længere tid. 
-

Fortrydelsesret og retur

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle køb fra den dag, du modtager dine varer.
Ved fortrydelse eller ombytning påhviler betaling af returfragten køber. Du har ansvaret for alle skader, mens varen er i din varetægt og mens den bliver transporteret til os. Ved ombytning til en anden vare medfølger ikke en fragtseddel.
Er der sket en fejl fra vores side, f.eks. hvis du har modtaget forkerte farver eller andre fejl, betaler vi returfragten.
-

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Varer, som returneres i samme stand som ved modtagelsen, d.v.s. uden ridser/stød, ubrudte æsker og snørebånd og inkl. alt fremsendt materiale, refunderes fuldt ud.
Du hæfter for en evt. forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungere på. Varer, som tydeligt er taget i brug inden returnering eller hvor væsentligt materiale mangler, vil blive individuelt vurderet for gensalgsværdien og en eventuel værdiforringelse vil blive fradraget i det beløb, som refunderes. I tvivlstilfælde, kontakt os for en foreløbig vurdering.
Vær opmærksom på, at såfremt købsbeløbet er refunderet til MasterCard, VISA eller VISA Electron, så kan der gå op til 30 dage før pengene går ind på din konto.  Ved refundering til Dankort tager det 1-7 hverdage, før pengene går ind på din konto. 

 

Alle varer der ønskes returneret bedes venligst sendt til:

Sneakerstuff ApS

c/o Strawbridge

Månebakken 13

2640 Hedehusene