Handelsbetingelser

 

 

Generelt

På hjemmesiden Laceless.dk sælges der snørebånd med attitude. HICKIES - et nyt koncept der er enkelt, stilrent og simpelt at bruge. Går dine snørebånd tit op, og er du træt af lange snøre som bare hænger og bliver beskidte, eller drømmer du om at customize dine sneaks og sko i præcis de farver, du bedst kan lide? Drop almindelige snørebånd, og find dine nye HICKIES på Laceless.dk. 

Priser

Alle priser er i danske kroner og inklusive 25 % dansk moms. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer, prisændringer, valutaændringer, afgiftsændringer og force majeure.

Betaling

Vi benytter et sikkert betalingssystem med SSL-kryptering (ePay). Vi har ikke adgang til dine kortoplysninger, og kan aldrig trække et større beløb fra din konto, end du har godkendt ved bestillingen. 

Efter dit køb modtager du en ordrebekræftelse fra Laceless.dk pr. mail, og pengene trækkes først fra din konto, når varen sendes til dig. Laceless.dk er ansvarlig for korttransaktionen samt solgte varer, og opkræver ikke betalingsgebyr for kortbetalinger.

Laceless.dk afsender udelukkende ordrer til adresser beliggende i Danmark. Normal leveringstid er 1-3 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med GLS og DAO, hvorfor Laceless.dk ikke kan stilles til ansvar for bestillinger, hvis leveringstid er længere end den forventede leveringstid.

Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Fortrolighedspolitik

Laceless.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke videregive information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Laceless.dk vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller andre personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Reklamationsret

For alle varer købt på Laceless.dk ydes der 2 års reklamationsret. Reklamationsretten starter fra den dag, du modtager varen. Ved modtagelse af en defekt eller mangelfuld vare, skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan rette op på det. 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening eller misbrug. Ved reklamation bedes du fremvise købsfaktura, som du enten har modtaget med varerne eller på e-mail.

Garanti

Vi yder 6 måneders garanti på produktet.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle køb fra den dag, du modtager dine varer.

Ved fortrydelse eller ombytning påhviler betaling af returfragten køber selv. Køber har ansvaret for alle skader, mens varen er i dennes varetægt og mens den bliver transporteret til os. Ved ombytning til en anden vare medfølger ikke en fragtseddel.

Returnering og tilbagebetaling af købsbeløbet

Varer, som returneres i samme stand som ved modtagelsen, d.v.s. uden ridser/stød, ubrudte æsker og inkl. alt fremsendt materiale, refunderes fuldt ud, dog uden fragtomkostninger, både for så vidt angår fremsendelse af varen til kunden, og tillige for kundens udgifter hertil i forbindelse med returnering.

Du hæfter for en evt. forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungere på. Varer, som tydeligt er taget i brug inden returnering eller hvor væsentligt materiale mangler, vil individuelt blive vurderet for gensalgsværdien og en eventuel værdiforringelse vil blive fradraget i det beløb, som refunderes. I tvivlstilfælde, kontakt os for en foreløbig vurdering.

Vær opmærksom på, at såfremt købsbeløbet er refunderet til MasterCard, VISA eller VISA Electron, så kan der gå op til 30 dage før pengene går ind på din konto. Ved refundering til Dankort tager det 1-7 hverdage, før pengene går ind på din konto. 

Alle varer der ønskes returneret bedes venligst sendt til:

Sneakerstuff ApS

c/o Strawbridge,

Månebakken 13

2640 Hedehusene

Leveringstider

Leveringstiden er 1-3 hverdage, og vi bestræber os på at pakke dine varer så hurtigt som muligt.

 

Når du vælger DAO eller GLS levering, er din forsendelse forsikret og kan trackes undervejs. 

Du har ikke mulighed for at bestille varer, hvis de ikke er på lager. Vi er i daglig dialog med vores leverandør, så hvis der er en farve, du ikke kan finde på webshoppen, må du endelig kontakte os, og så skaffer vi det hjem hurtigst muligt. I sjældne tilfælde kan en vare være udgået, udsolgt eller være i restordre. Du vil altid få besked om eventuelle forsinkelser. 

Forbehold

Laceless.dk forbeholder sig retten til at ændre de gældende handelsvilkår.

Rabatter, rabatkoder, kampagner, gavekort m.v. kan ikke kombineres med andre af disse, hverken samme type rabat, eller i kombination med andre.

Copyright

Alle billeder og tekster på hjemmesiden er ejet af Laceless.dk, og misbrug kan medføre politianmeldelse.