Historien bag HICKIES


HICKIES er stiftet af parret Mariquel og Gastón. Da Mariquel hørte hendes daværende kærestes idé til HICKIES, erkendte hun, at der var et grundlæggende behov for, at produktet skulle produceres, til gavn for andre som også havde en udfordring med at binde sine snørebånd. Så de besluttede sig for at oprette en Kickstarter-kampagne, og teste konceptet af.


Det viste sig at der var så stor opbakning til projektet, at det gik 600% over det søgte beløb. Derfra gik det hurtigt, Mariquel og Gastón blev gift, opsagde deres 9-16 jobs, og flyttede til New York. På mindre end et år, ved at kombinere deres passion og færdigheder, havde de nu bygget en bæredygtig og spirende global virksomhed. I dag lever de i Brooklyn, og har solgt omkring 2 millioner HICKIES i hele verden. Det sælges i 35 lande, og nu er turen kommet til Danmark!
HICKIES er begyndelsen på en nemmere hverdag, og er velegnet til løb, fitness og hverdagsbrug.
Du kan købe dine HICKIES snørebånd her på Laceless.dk. HICKIES er produceret for at gøre det nemmere for dig, som vil bruge tiden på vigtigere ting i hverdagen. Løber du? Går du i fitness? Eller går du bare utrolig mange skridt? Glem alt om at snøre dine sko gang på gang, og få fat på HICKIES Elatiske Snørebånd i dag.
Husk at du kan følge HICKIES i Danmark på Facebook og Instagram, og blive inspireret med @lacelessdk.