Hvordan virker HICKIES?

Juster dine HICKIES til at sidde perfekt

hvordan-virker-hickies-pasform-billede
På siden her viser vi de forskellige pasforme og anvendelsesmuligheder, du kan benytte til dine HICKIES snørebånd. Da ikke alle sko og fødder er ens, og vi alle vil have vores sko til at sidde forskelligt, vil der være behov for at vælge at benytte en af de forskellige pasforme, som man kan bruge HICKIES snørebånd på.

Hvilke pasforme kan jeg vælge imellem?

 Der er fem forskellige pasforme, du kan vælge imellem:

Loose, Regular, Mixed, Tight eller Loops - Se videoguides længere nede på siden. Præcis samme produkt - kan isættes forskellige måder!

Loose-fit

Løber du, skal du ikke være bange for at HICKIES strammer for meget – Loosen up, så vælger du bare loose-fit. Har du en bred fod, vil det også være pasformen at foretrække.

Regular-fit

Regular er den mest brugte pasform, hvor dine HICKIES sættes lige i, øjehul til øjehul. Bruges ved normal fodvrist. 

Mixed-fit

Skal skoen stramme et bestemt sted, kan du også mixe din pasform. Du kan selv lege og kombinere med forskellige farver HICKIES. Der er ikke to sko, som er ens.

Tight-fit

Vælg tight hvis du godt kan lide at skoen sidder stramt på - nogle løbere foretrækker den, fordi de 100% kan fokusere på løbet, og ikke hvornår de skal stoppe op og snøre deres sko. Har du en meget smal fod, er det også et godt match.

Har du yderligere spørgsmål til brugen af HICKIES snørebånd efter at have set videoerne, er du altid velkommen til at kontakte os - se her hvordan du kommer i kontakt med os.

 

HICKIES PASSER TIL ENHVER SKO

 
Uanset om du går med Nike, Adidas, Allstars, Vans etc., så passer HICKIES til enhver form for sko, så længe der er snørebåndshuller.


DISSE VIDEOER VISER DE FORSKELLIGE HICKIES PASFORME

 LØS PASFORM

STANDARD PASFORM

 MIXET PASFORM

STRAM PASFORM


LOOPS PASFORM